Sanxian County

Sanxian County

Sanxian County

Deze krant (Reporter Jiang Hongqi Correspondent Tian Yuhua Shu Tianmei) Sanchai County houdt zich aan de uitwisseling van de middelen van de lokale bevolking als samenhangend van landelijke revitalisering, actief non-legacy-erfenis aanmoedigt en de lokale talenten een gezinsworkshop opzetten, activeren de Lokale talenten "Live Water", erfende bamboeprocessen, Miao-kostuums en andere niet-legacy-projecten.

Door de straten van de straatgroep in het dorpstad, Sancha County, worden de bamboehandartifronen voorbereid, na het breken, bewerken, niet top, knippen, gestreept, kleuring, enz. De wortelgewone bamboe schudden de "vingertoppen economie" dat de dorp wordt rijk. 1 persoon 30 stappen, het is de dagelijkse dag van de bamboe vaardigheden van Sancha County. "Professionals doen professionele dingen." Yang Zihe zei.

In Yang Zuo en geheugen is de compilatie van het gevecht een handgemaakt dat de voorouders zullen leven. Vanaf de leeftijd van 17 leerde hij van het gezin en zijn doof. Tegenwoordig heeft hij 35 jaar bamboeervaring, een bamboe kan verschillend in zijn hand vari?ren.

"Fighting is een seizoensgebonden verkoopproduct, elk jaar’s veerploegen en herfst oogstseizoen is de beste verkoopperiode, we zijn allemaal beschikbaar, je kunt meer dan 10.000 maanden doen, die elk 6 yuan per jaar zijn, meer dan 60.000 yuan per jaar . ‘Yang Zihe zei. Om meer klanten aan te trekken, ontwikkelen Yang Zi en het geleidelijk bamboe om te verfijnen en te ontwikkelen in de richting van personalisatie. In productinnovatie voegt hij mode-elementen toe voor bamboe, van landbouwgebruik tot kunstbenodigdheden, zoals bamboe servies, bucketlamp, cup-fix. "De voorouders blijven, we moeten doorgaan, alleen gebruik en innovatie is de beste overerving." Yang Zihe zei.

De compilatie van bamboe is een arbeidsintensieve industrie. Yang Zong en de "Party Branch + Cooperative + Farmers + Order", niet alleen de "editor", maar ook de lokale mensen "EDIT" gedreven. "Ik ben 5 jaar geweven. Volgens de tel kan ik meer dan 20 per dag weven, meer dan 2.500 yuan per maand verdienen." 52-jarige Wang Sanyu is na 5 jaar geleden buiten de buitenlandse werknemer , zorg voor het gezin, een kant die afhankelijk is van bamboe craft subsidy-huis, de dag wordt beter.

Xingyang, rijke mensen. Sanyi County heeft "één met één" of "één met meer" inheritance-modus geadopteerd, actief gespeeld overheid Arts Talent Resources, waaronder 61 niet-legacy-erfenissen, waaronder 2 provinciale erfgoed, 2 staatsfenis, provincie-niveausovereenkomst 57 personen; Non-Legacy Inheritance Bases, 2 Non-Legacy Bases op het niveau, 2 provinciale non-erfenis en arme mensen.

Meer dan 2.000 Armoede Arbeidstraining was voltooid, meer dan 200 werkgelegenheid en bereikte een jaar van 50.000 yuan. (Editor: Wu Feng, Chen Kangqing).

admin

评论已关闭。