Veel mensen kunnen niet stoppen voor snoepjes? 8 Small Coup Master Control Inname van Sweets! – Voedselnieuws

Veel mensen kunnen niet stoppen voor snoepjes? 8 Small Coup Master Control Inname van Sweets! – Voedselnieuws

Veel mensen kunnen niet stoppen voor snoepjes? 8 Small Coup Master Control Inname van Sweets! – Voedselnieuws

[Abstract] heeft gevonden dat suiker bepaalde chemische stoffen in de hersenen, tijdelijk mentaal en lichamelijk plezier kan verhogen, stress verlichten, zoveel mensen geven de voorkeur aan snoepjes. Af en toe is het niet veel van het eten van snoep, maar beheerst niet het eten, maar het zal leiden tot tandverval, het risico op cardiovasculaire ziekte, obesitas en diabetesrisico te vergroten, hoe kunnen we dan doen om de inname van snoep beter te beheersen. Nadat de studie bleek dat bepaalde stoffen het suikergehalte van de chemische stof in de hersenen, tijdelijk mentaal en fysiek plezier kunnen verhogen, stress verlichten, zijn zoveel mensen liever snoep. Af en toe is het niet veel van het eten van snoepjes, maar het zal niet leiden tot moderatie bij het eten, het risico op cardiovasculaire en cerebrovasculaire ziekten, aandoeningen en ziektegenisico verhogen, hoe kunnen we dan doen om de inname van snoep beter te beheersen. Wat te doen om de inname van snoepjes te beheersen? 1, niet te missen Diner Twee maaltijden-interval is te lang, het ontbreken van een maaltijd zal de bloedsuikerspiegel druppels maken, het verlangen van mensen naar snoepjes vergroten, het zou de gewone drie maaltijden per dag moeten houden, 4 tot 5 klein zou een dag een dag moeten houden Klein bedrag elk eten.

2, uitstapjes door buitenactiviteiten kunnen het verlangen van het lichaam voor snoep remmen, omdat oefening de afscheiding van endorfines kan bevorderen, de slecht humeur verbeteren, om hun kracht op te bouwen.

3, familieleden die op zoek zijn naar familie gevraagde hulp rond het huis het hele bezit van een goede snack, omdat na het zien van snoepjes de wens zal wekken om snoep te eten.

Bovendien, gemakkelijk om mensen te laten praten over het nastreven van snoep, dus laat je het druk hebben, zoals schilderen, de krant lezen, met haar vrienden om te gaan winkelen en schaken te spelen enzovoort, dit kan de aandacht afleiden. 4, wanneer het fruit op zijn plaats is om snoep te eten, wens het fruit te vervangen, de fruit suikerpunten voor gemakkelijke toegang op plaatsen zoals bosbessen, appels, aardbeien en sinaasappels. Eet of eet geen fruit snacks hoge suikergehalte, sap of fruit. 5, Sugar-Free Chewing Gum-studie gevonden dat kauwgom beter het verlangen naar snoep kan controleren, maar kan ook de wens verminderen om snacks te eten, en daarom moet het meer kauwen van suikervrije kauwgom. 6, strikte regels voor hun eigen regels en strikt nageleefd aan, zoals om ervoor te zorgen dat een week slechts één dessert eet, strikt elke dag de suikerinlaat, dus niet alleen de stress verminderen, maar ook om aan de vraag naar suiker te voldoen.

7, het borstelen van tandpasta-smaak kan het verlangen naar snoep tijdelijk verminderen, dus wil misschien snoep eten bij het poetsen van uw tanden, u kunt ook kiezen voor mondwater.

8, bescheiden concessies zijn erg enthousiast over snoepjes moeten 20 minuten wachten, als het nog steeds niet kan weerstaan ??aan de verleiding om goed te eten. Donkere chocolade is een goede keuze, niet alleen om het verlangen naar snoep, maar ook goed voor het hart, probeer de donkere chocolade bevroren, dus maak donkere chocolade hard, breid de verblijftijd in de mond uit, vermijd te veel te veel eten.

Tips Al met al, het eten van te veel snoepjes zal schade aan het lichaam brengen, het moet worden gecontroleerd. Zoetheid wordt het best verkregen uit groenten en fruit, suikervoorkeurenspunten fruit; als een grote zoete tand, moet bedragen om snoepregelingen tussen maaltijden te eten, moet tegelijkertijd passend zijn om de juiste calorische inname te verminderen, voorkom tot obesitas.

admin

评论已关闭。