Streef naar een nieuw tijdperk van "oude Tibetaanse geest" te zijn

Streef naar een nieuw tijdperk van "oude Tibetaanse geest" te zijn

Streef naar een nieuw tijdperk van "oude Tibetaanse geest" te zijn

  Op 23 juli, secretaris-generaal Xi Jinping een ontmoeting met de vertegenwoordiger van de officieren en manschappen van de Tibet krachten in Lhasa. Secretaris-generaal Xi Jinping benadrukte: "Om de sterke gedachten van het nieuwe tijdperk te voeren, de uitvoering van het nieuwe tijdperk militair strategisch beleid, krachtig naar voren dragen de ‘Old Tibetaanse Spirit’, uitvoerig versterken van de opleiding van de oorlog opleiding, en het bevorderen van de ontwikkeling van Tibet Changzhi en welvaart." Dit jaar is de 70e verjaardag van Tibet Peace.

In de afgelopen 70 jaar hebben de Tibet Militaire Regio Forces resoluut de uitvoering van de besluitvorming inzet van de partij, zich te houden aan de richting van de banner van de partij, en de behandeling van de partij volgens de eisen van de partij, het cre?ren van een bijzonder ontberingen, met name de strijd, in het bijzonder te dragen, in het bijzonder kan verenigen, in het bijzonder "Old Tibetaanse Spirit" die kunnen worden gewijd.

Het invoeren van de nieuwe tijd, staan op een nieuw uitgangspunt, moeten we krachtig naar voren dragen de "oude Tibet spirit", maken aanhoudende inspanningen, hard werken, voortdurend verbeteren van het gevoel van verantwoordelijkheid, de missie, het verbeteren van het vermogen, humeur de stijl, het bevorderen van de Changzhi en de welvaart van Tibet, met het oog op de grote opleving van de Chinese natie te bereiken de Chinese droom maakt een nieuwe grotere bijdrage.

  De banner is duidelijk over de politiek. Sinds het begin van de 18e Leger, zal de People’s Liberation Army inwoner troepen van de banner spreken en onwankelbaar luisteren naar de partij en de partij als het hoogste politieke eis en actie richtlijnen. Op dat jaar, kameraad Deng Xiaoping’s inzet van de 18e Armaire, Zhang Guohua, de eerste zin, de eerste zin, "Praten over de partij van vandaag."

Zhang Guohua antwoordde: "Alles wat gehoord van de partij arrangement" Na vele jaren van frequente gevechten, de 18e Leger van de lange afstand, resoluut louched de geschiedenis van "het invoeren van Tibet, de bevrijding van Tibet". Op de Tibet zijn alle officieren en soldaten altijd nageleefd "de politiek", "zich op het beleid loopt, met een beroep op het beleid te eten", strikt te houden aan de drie disciplines, acht de aandacht: "Ik zou liever honger, niet de oude te eten steden", de militaire capaciteit, hebben de massa Interesses niet geschonden, en staat bekend als ‘Bodhisattva’ van het Tibetaanse volk.

De nieuw tijdperk is krachtig bevordert de "oude Tibet spirit", moet duidelijk worden gesproken politiek, doorzettingsvermogen om studie en de uitvoering van het socialistische denken van de Chinese kenmerken en Xi Jinping, de gedachten van karakteristieke socialistische denken van China en Xi Jinping, politieke begrip, politieke executie en bewustzijn spreken politieke eisen aan het hele proces van stabilisatie van alle velden in de vaste kant voeren.

In-depth uitvoering van de secretaris-generaal Xi Jinping belangrijke toespraak in Tibet, en de inzet eisen van de zevende Tibet werken symposium in het Centraal Tibet, resoluut tilde de missie van het nieuwe tijdperk van residenti?le troepen. Durf te vechten.

De residenti?le troepen kan een overwinning te grijpen, de sleutel is om hamer in de oorlog, te leren van de oorlog, smederij durven te hard, een goede strijd te strijden, kan de hero?sche verdeling van de heldhaftige divisie te winnen, en de vijand zal winnen.

In Changdu Campaign, de held ingang troepen geconfronteerd met de harde omgeving van de Alpen, en sloeg meer dan 700 kilometer, en de big bag is de grootste overwinning met het kleinste offer gewonnen. In het verraad strijd, de deelnemende troepen hondied, liggend in de sneeuw, het verkrijgen van de strijd, en door de uitvoering van een resolute democratische hervormingen, laat de bevolking van Tibet mensen die bevrijd door de mensen van Tibet. De nieuw tijdperk is krachtig bevordert de "oude Tibet", moet je aandringen op het bestrijden van de winnaar, moet u zich richten op de fundamentele functies van de oorlog, aandringen op de daadwerkelijke bestrijding van opleiding als een "generator", zich te houden aan de echte strijd taak als een gevechtskracht "Waterstone", aandringen op de verdieping van de hervorming en innovatie als een "power source" van gevechtskracht.

  Van harte voor de mensen. Als de mensen het leger onder de absolute leiding van de partij, de beperking van de absolute leiderschap van de partij. Vanaf het begin van de Tibet, de inwoners van de mensen in de eerste plaats te zetten, de harten van de geest, hield de top top, en schreef een glorieuze hoofdstuk van de ganser harte aan de mensen in verschillende historische periodes dienen.

Aan het begin van de entree, de officieren en manschappen resoluut gereageerd op de oproep van de partij Centraal Comite, actief deel aan de bouw van nieuwe socialistische Tibet, bouwde de eerste weg in Tibet, de eerste luchthaven, de eerste boerderij, de eerste stroom station en meer dan 200 "eerste", legt een belangrijke basis voor de modernisering van Tibet.

In het nieuwe tijdperk, moeten we altijd houden aan de centra van de mensen en altijd gebruik maken van het volk positie als een fundamentele politieke positie. Het is nauw samen om mensen levensonderhoud, condenseren mensen te verbeteren, in overeenstemming met de "vier niet halen", en blijven organiseren en uit te voeren liefde Stuur wetenschap en technologie, send project, send fondsen, en voortdurend consolideren van de uitbreiding van de armoede vermindering leidt;. actief te helpen bij het ontwikkelen van sociale openbare nutsbedrijven, het bevorderen van mensen milieu-governance, en te versnellen de aanleg van infrastructuur, verdere verbetering van de productie van het leven en veeteelt, uitvoerig versterken noodhulp Bouw, streven ernaar om de levens en eigendommen veiligheid van de mensen te beschermen, goed, het onderhoud te bereiken, de ontwikkeling van de fundamentele belangen van de meest brede massa van het volk, laten we de mensen die overname is meer conventioneel, en het geluk is duurzamer, en het gevoel van veiligheid is beter te beveiligen.

  Loyaliteit is toewijding aan de zijkant.

Voor een lange tijd, hebben een generatie van een generatie van officieren en soldaten in Tibet en soldaten zijn geworteld in de besneeuwde plateau, dat sterk en worstelen.

Op weg naar de Tibet, zal de 18e Leger de grote hoogte hypoxie en voedseltekort te overwinnen, klimmen de klif, en het water, en het opbouwen van een enorme prijs. Een techniek die de wereld maakt. Het is de toewijding en zich te houden aan de bewoner van de officieren en manschappen, met het oog op de welvaart en stabiliteit in Tibet te veranderen, in ruil voor het geluk en de vrede van het volk van Tibet. De nieuw tijdperk is krachtig bevordert de "oude Tibet geest". We moeten geloven sterk in het geloof, vergeet dan niet het begin van de militaire het invoeren van de revolutie, rekening houden met de heilige missie van het territorium te verdedigen, om loyaal aan de partij , en voortdurend het injecteren van de "oude Tibet geest" Nieuw tijdperk connotatie. Haring en de datering van de ware kleuren, altijd het houden van een sterke revolutionaire enthousiasme, actief zingen de belangrijkste melodie van hard werken, met een sterk gevoel van de missie, trots, het vernieuwen van de prachtige hoofdstuk van de bloed-younial douche, de monumentale plateau.

Overdracht van de geest van de strijd, bijten het doel is niet aan het ontspannen, gehurkt de mouwen en tanken, het versnellen van de bevordering van de ziel, het voorbereiden om te vechten, stevigheid, de hervorming, innovatie, en de inspanningen om Tibet Changzhi en welvaart, nieuw werk te bevorderen, vervolgens Create glorie. (De auteur is de commandant van de Tibet Militaire Regio, en het Politiek Comité) (Editor: Supreme Luble, Wu Yuren) delen meer mensen te zien.

admin

评论已关闭。